Privind inapoi spre zilele petrecute in tabara nu pot decat sa afisez un zambet nostalgic. Desi au fost unele incomoditati, cum ar fi drumul stupid de lung din Arad pana in Bacau sau preturile de la magazinul taberei, au fost eclipsate de atmosfera unica, pe care sunt tentat sa o numesc spiritul “Anime Camp”.

more…

 


 

A fost raiul pe pamant!

Kira.

 


 

S-a terminat si cea de-a doua (sau a treia… sau a patra dupa unii) editie A-Camp. “A” vine de la “anime”. In aceasta vara am invatat unele chestii destul de interesante. Unele din ele erau chiar in program, dar acum voi vorbi despre cele invatate pe pielea mea… si mai mult pe pielea altora. Asa ca…

more…

 


 

Pentru unii, tabăra a început încă de când s-a dat liber la forum. De atunci s-a socializat la greu prin muuulţi de 0 şi 1 schimbaţi între viitorii camperi FUBAR. Păreri au fost formate, preferinţe exprimate, şi, în cea mai mare parte, am descoperit că suntem compatibili într-ale umorului. Squadurile au fost alese, unii mai decişi decât alţii: „La lupi şi dacă nu se poate atunci la unicorni” sau  „Vreau la dragoni şi dacă nu mai e loc atunci la vulturi” saaau „Vreau la tigri şi numai la tigri nu mai vreau nicăieri altundeva!”

more…

 


 

Fara prea multe interventii exterioare, am lasat timpul sa treaca pana ce calendarul de pe perete mi-a indicat dimineata de 17 august. Cu bagajele facute, m-am indreptat tiptil-tiptil pana la Gara de Nord. Fete noi sau vechi, zambete si asteptari pentru o saptamana departe de agitatia si monotonia urbiei din care fiecare face parte. Pe drumul cu trenul, am incercat, cu totii, sa mimam o aparenta calmitate si sa pastram ce e mai bun pentru camp.

more…

 


 

Trebuie sa recunosc, venind pentru prima oara in camp in aceasta vara, am fost cam sceptic cu privire la reusita acestei tabere. Nu stiam pe nimeni si mi-am propus din start un singur tel: sa ma relaxez timp de o saptamana, intr-o locatie cat mai departe de restul lumii, fara semnal la telefon, cat mai “chill”.

more…

 


 

A Camp a fost pentru mine o experienta remarcabila, iar urmatoarele aspecte nu vor lipsi din relatarile mele catre prieteni despre cum m-am distrat in tabara:

more…

 


 

As putea spune ca editia asta a fost mai reusita ca cea de vara trecuta. Au fost mai multe activitati, mai multe optiuni de unde sa alegi, locatia a fost superba (data viitoare imi voi aminti sa iau si o geaca cu mine, desi nu e munte). What can I say….

Awesome camp was awesome!
Lucifiel.

 


 

Fiind din Bucuresti nu am probleme cu transportul, insa sincer nu m-ar deranja sa inconjor toata Romania, atata timp cat locatia merita.

Organizarea mie una mi s-a parut foarte buna, mai buna decat datile trecute, ceea ce e extraodrinar avand in vedere numarul sporit de activitati. Nici nu am avut timp sa simt cand a trecut timpul pe langa mine.

more…

 


 

Anul asta a fost incomparabil cu anul trecut din toate punctele de vedere.

Mi-a placut mai mult locatia de anul asta. Drumul nu m-a deranjat, chiar daca a trebuit sa strabat vreo 1000 km. Organizarea a fost buna, foarte multe activitati, sincer nici nu stiam la care sa ma duc ca am vrut sa le incerc pe toate, dar deh, nu a tinut timpul cu mine. Nu prea am ce comenta, poate doar masa de pranz cum zicea si Frenetik.

Am ramas cu multe amintiri placute din tabara asta.

Rannika.

 


 

Cea mai reusita tabara!

Felicitari organizatorilor. Locatia a fost bestiala, activitati foarte placute. Intr-un fel a fost bine ca nu am avut semnal cum sustinea si Lumpy: “Nu te streseaza nimeni.”.

Ar trebui sa dureze macar 10 zile daca 2 sapt. e prea mult.

A-camp FTW.
Amy

 


 

Saptamana trecuta (16-23 august 2009) am fost intr-o tabara anime/manga, A-Camp. A fost extraordinar de distractiv si de placut – pentru mine, o experienta unica. S-a desfasurat la Bacau, in tabara din Valea Budului, intr-un loc unde orice fel de semnal pentru telefoane mobile era inexistent (doar cei de pe Cosmote si Vodafone aveau noroc, cateva sute de metri mai sus de tabara – cei de pe Orange, asa, ca mine, eram mai batuti de soarta…), dar aveam, din fericire, apa calda curenta (iar diminetile erau groaznic de reci…brrr! E de ajuns numai sa iesi din paturi si te trezesti instantaneu!). Dupa parerea mea, a fost cea mai reusita tabara in care am fost pana acum (nu regret ca am renuntat sa merg in tabara cu ai mei colegi pentru A-Camp!), si daca va mai fi organizata o editie de iarna, vreau sa particip orice ar fi – chit ca ar insemna sa petrec vreo sarbatoare de iarna departe de casa!

more…

 


 

Nu stiu cum a fost in alti ani, dar activitatile mi s-au parut interesante si intr-atatea incat nu puteai sa le faci pe toate, chiar daca vroiai! Multe din ele le-am facut pentru prima data (baseball-ul m-a incantat foarte tare, am mai aflat si de niste anime interesante…)
Conditiile mi s-au parut, de asemenea, bune.

more…

 


 

Am fost placut impresionata de editia A-Camp a acestui an. Nu cred ca organizatorii ar mai fi putut inghesui si alte activitati decat cele existente nici daca ar fi vrut. Cele 6 zile de tabara au fost solicitante din punct de vedere al programului, fapt care echivaleaza cu nici un moment de plictiseala. Activitatile au fost variate; in consecinta toti participantii au putut alege cel putin doua/trei randuri de pe listele cu program care sa ii intereseze.

more…

 


 

A fost bine, insa din cauza numarului mare de activitati, am avut sentimenul de aglomeratie si s-a terminat repede. Daca vii in A-Camp vara nu poti sa te odihnesti… Este prea multa distractie ca sa mai ai timp de dormit. Nu am ratat si nu cred ca voi rata vreo editie.

Luff